Up Cycle House, Nyborg 2017-11-20T09:20:40+00:00

Project Description

Up Cycle House, Nyborg

Up Cycle House i Nyborg er et meget spændende, eksperimenterende projekt initieret af RealDania Byg og tegnet af Lendager Arkitekter i København.

Tanken bag dette byggeri er at ruske op i byggebranchen, og vise at det er muligt at bygge godt og med en sund økonomi, ved at bruge materialer der er genvundet og givet en ny funktion i dette byggeri. Materialerne i dette byggeri har derfor alle haft en tidligere, oprindelig funktion som nu er udlevet. De enkelte elementer kommer fra mange forskellige kilder som eks. vis gamle korkpropper, udtjente skibscontainere, gamle glas og flasker med meget mere.

For at læse mere om dette spændende projekt henvises til RealDania Byg på dette link. http://www.realdaniabyg.dk/projekter/minico2-husene/hus-1-upcycle-house

“VetroKom overtog d. 1. januar 2016 aktiviteterne i TECHNOpor Danmark, som dengang var navnet på glasskumgranulatet, der blev leveret fra Tyskland på Svensk licens. I juni 2016 begyndte VetroKom i stedet at importere produktet direkte fra Sverige. Samtidig blev navnet ændret til Durapor. #byggeri #nemt #cradletocradle #vuggetilvugge #cirkulærøkonomi #Durapor #byggekvalitet”