UCC Campus Carlsberg 2017-11-27T09:57:49+00:00

Project Description

UCC Campus Carlsberg

Campus Carlsberg er et spændende studiemiljø midt i storbyen, hvor cirka 10.000 studerende og 800 medarbejdere har deres daglige gang.

Campus Carlsberg opfylder alle energikrav til et moderne byggeri og det er meget positivt at de studerende, efter indflytningen, undersøger hvordan deres daglige vaner, kan gøres mere miljøvenlige.

Campus Carlsberg har således indfriet både de internationale og de nationale kriterier for at være “Grønt Flag Grøn Campus”. De internationale kriterier i Eco-Campus-programmet er bestemt af den internationale NGO Foundation for Environmental Education (FEE) og de nationale kriterier er bestemt af friluftrådet.

Vetrokom har leveret glasskumgranulat til den samlede bundopbygning på tagterrasserne, der sikrer, at krav til isolering, brandsikkerhed, lav vægt og en meget høj trykstyrke er opfyldt.

“VetroKom overtog d. 1. januar 2016 aktiviteterne i TECHNOpor Danmark, som dengang var navnet på glasskumgranulatet, der blev leveret fra Tyskland på Svensk licens. I juni 2016 begyndte VetroKom i stedet at importere produktet direkte fra Sverige. Samtidig blev navnet ændret til Durapor. #byggeri #nemt #cradletocradle #vuggetilvugge #cirkulærøkonomi #Durapor #byggekvalitet”