Hauser Plads, København 2017-11-20T09:18:46+00:00

Project Description

Hauser Plads, København

Københavns Kommune, Center for renhold, Hauser Plads, København

Københavns Kommune valgte at ombygge den gamle P-kælder under Hauser Plads til nyt domicil for Center for Renhold.

Under denne spændende og krævende ombygning, blev det klart for bygherre at de stedlige jordforhold udgjorde en særlig udfordring, og at denne udfordring ikke kunne løses med konventionelle produkter. Under dialog med Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning, blev det klart at TECHNOpor glasskumgranulat var eneste reelle løsning på isoleringsproblematikken i den gamle P-kælder.

Løsningen var at indblæse ca. 300 m³ TECHNOpor glasskumgranulat og derved løse udfordringen. Ved at indblæse granulatet, løste man samtidig udlægningen af granulatet på en nem og meget hurtig måde. Efter udlægning ved indblæsning blev granulatet komprimeret med almindelig pladevibrator. Herefter kunne udstøbning af det nye betongulv igangsættes…..

“VetroKom overtog d. 1. januar 2016 aktiviteterne i TECHNOpor Danmark, som dengang var navnet på glasskumgranulatet, der blev leveret fra Tyskland på Svensk licens. I juni 2016 begyndte VetroKom i stedet at importere produktet direkte fra Sverige. Samtidig blev navnet ændret til Durapor. #byggeri #nemt #cradletocradle #vuggetilvugge #cirkulærøkonomi #Durapor #byggekvalitet”